L-A DERANJAT VECINUL. A pus poliția locală pe drumuri degeaba și a fost amendat

Un băimărean de pe strada Arieșului a fost amendat de poliția locală. Acesta a alertat oamenii legii, reclamând un vecin pentru tulburarea liniștii publice. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că faptele nu se confirmă, drept urmare persoana în cauză a fost amendată.

Trebuie menționat că, în perioada 29aprilei – 5 mai 2024, Poliția Locală Baia Mare a primit trei sesizări pentru tulburarea liniștii publice. Prima dată, faptele s-au confirmat, iar vinovatul a fost amendat. A doua și a treia oară însă, oamenii legii au fost puși pe drumuri degeaba.

”În data de 29.04.2024, orele 19.55, a fost sesizată tulburarea liniștii publice prin muzică la volum mare pe str. Arieșului, la fața locului persoana a fost identificata si sancționata contraventional.

În data de 30.04.2024, orele 19.35, a fost sesizată tulburarea liniștii publice prin muzică la volum mare pe str. Arieșului, la fața locului sesizarea nu s-a confirmat.

În data de 01.05.2024, orele 21.35, a fost sesizată tulburarea liniștii publice prin muzică la volum mare pe str. Arieșului, la fața locului sesizarea nu s-a confirmat, apelantul a fost sancționat contravențional pentru alarmare nejustificată”, se arată în raportul Poliției Locale Baia Mare.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA