Momente speciale la Stâna Stâjeret din Rona de Sus!

Deputatul PSD, Gabriel Zetea, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș:

“Îi mulțumesc primarului din Rona de Sus, Alexa Semeniuc, pentru invitația de a participa la activitățile comunității locale. Este mereu o bucurie să revin în acest colț pitoresc al Maramureșului, unde tradițiile și ospitalitatea se împletesc armonios.

Mulțumiri speciale se îndreaptă și către consilierul local PSD, Vasile Albiciuc, care cu profesionalism și măiestrie își îndeplinește rolul de gospodar la stâna din Stâjeret. Este remarcabil felul în care continuă să păstreze și să cultive cu drag tradițiile și obiceiurile noastre strămoșești, fiind singurul din Rona de Sus care menține vie gestionarea tradițională a unei stâne. Prezența sa ne asigură că valorile autentice ale zonei sunt nu doar respectate, ci și transmise mai departe. Experiența de a fi în mijlocul locuitorilor harnici din Rona de Sus a fost una extraordinară, încununată de bucatele tradiționale pregătite cu măiestrie de gazda noastră, inclusiv un delicios gulaș de miel care a fost pur și simplu savuros.

În Rona de Sus, avem un primar harnic și gospodar, un exemplu veritabil al liderilor social-democrați care pun întotdeauna nevoile comunității pe primul loc. De fiecare dată când sunt în zonă, mă opresc cu cea mai mare bucurie pentru a discuta nu doar cu primarul Alexa Semeniuc, dar și cu cetățenii cu suflet mare de aici, ale căror povești și a căror ospitalitate îmi încălzesc inima.

Mulțumesc încă o dată pentru primirea caldă și pentru ocazia de a împărtăși momente atât de prețioase cu voi toți. Am încredere că, împreună, vom continua să scriem pagini speciale în Rona de Sus și după data de 9 iunie!

CMF: 21240002

GlasulMM
GlasulMM