PERCHEZIȚII LA DOMICILIU. Femeie din Leordina, suspectată de furt calificat

Ieri, 8 martie, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Leordina, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, au efectuat o percheziței domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Percheziția a loc în localitatea Leordina, la locuința unei femei de 37 de ani.

Din cercetările efectuate până in prezent a reieșit că, la data de 4 martie a.c., aceasta ar fi pătruns într-un imobil din Ruscova, de unde ar fi sustras 30.000 lei și  4.500 euro. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70% .

De asemenea, cu ocazia percheziției, polițiștii au găsit un plic cu substanțe de culoare albă, tip Cristal, susceptibile a fi droguri. Substanțele au fost ridicate și transmise pentru continuarea cercetărilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș.

Față de femeia de 37 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul criminaliștilor din cadrul Poliției orașului Vișeu de Sus.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

GlasulMM
GlasulMM