PLANURI. Maramureșeanul Gheorghe Turda, dezvăluiri exclusiviste

Gheorghe Turda (75 de ani) a făcut pace cu sufletul său și se pare că nu își mai dorește momentan o nouă relație amoroasă. După separarea cu scandal, de acum trei ani, de cântăreața Nicoleta Voicu, cu care s-a iubit timp de un an, se pare că îndrăgitul cântăreț de muzică populară s-a lecuit în amor și este mai bine ca niciodată, scrie Click.

„În momentul de față nu pot să spun că am o relație. Sunt cuminte! Nu mă mai hazardez. Am avut două experiențe urâte și mi-a fost suficient. Acum mă axez și sunt grijuliu cu familia mea. Am o familie frumoasă: două fete, doi generi frumoși și trei nepoți pe care îi iubesc ca pe lumina ochilor din cap”, a declarat Gheorghe Turda pentru Click.

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai longevivi artiști de muzică populară din România. Interpretul are 55 de ani de activitate intensă în această industrie, mai scrie Click.

„Mă bucur foarte mult că am deja programate multe spectacole pentru anul acesta. Am și turnee în străinătate în Norvegia, Suedia, Danemarca, Germania precum și în China cu echipa Televiziunii Romane unde o să fie și Marina Almășan. Voi merge acolo pentru a cânta un șlagăr în chineză pe care l-am cântat  în 1982 (tot în China – n.r). Plus că pentru la vară am programate și mai multe nunți”, a mai spus Gheorghe Turda pentru Click.

Potrivit Click, cântărețul nu se poate plânge că o duce rău din punct de vedere financiar. Gheorghe Turda are un venit lunar de 9.000 de lei, plus alte surse de venit, care îi pot aduce în jur de 2.500 de euro pe lună.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica