PRONOSTICUL jurnaliștilor britanici: „România va câștiga la penalty-uri”

Până în prezent, în sferturile de finală ale Campionatului European de Fotbal s-au calificat Elveția, Germania, Anglia, Spania, Franța și Portugalia. În meciul de deseară, România pornește cu șansa a doua, portocala mecanică fiind mult mai bine cotată (raportat la lot, la istoricul confruntărilor etc). Cu toate acestea, presa din Marea Britanie apreciază că România va produce marea surpriză și va elimina echipa Țărilor de Jos.

Englezii de la Standard au prefațat duelul de la Munchen astfel: „România a depășit deja așteptările prin calificarea în rundele eliminatorii, iar acum ar trebui să aibă și încrederea suficientă pentru a ajunge în fazele avansate ale competiției. Faptul că au surclasat Ucraina în primul meci le-a dat aripi, apoi au pierdut cu Belgia și și-au asigurat calificarea cu o remiză care i-a avantajat atât pe ei, cât și pe Slovacia. Două echipe care au dificultăți în a marca goluri ne-ar putea oferi o noapte lungă la Munchen. Posibil ca acesta să fie duelul din optimi care are cele mai multe șanse să producă o surpriză. România va câștiga la penalty-uri”, este pronosticul presei britanice, potrivit digisport.ro.

Însă trebuie să fim realiști în legătură cu diferența de valoare dintre cele două echipe. Diferența o face atitudinea din teren.

GlasulMM
GlasulMM