SCANDALUL FUZIUNII – Școala ”Cantemir” cere scuze vecinilor de la ”Ivasiuc”

După ce cadrele didactice de la Școala Gimnazială ”Alexandru Ivasiuc” Baia Mare au transmis o scrisoare deschisă în care și-au exprimat nemulțumirile vizavi de declarațiile făcute în spațiul public de către părinți care au copii la Școala Gimnazială ”Dimitrie Cantemir” Baia Mare, toate în contextul fuziunii celor două unități de învățământ, astăzi, 24 decembrie, în Ajun de Crăciun, Școala Gimnazială ”Dimitrie Cantemir” Baia Mare a postat un mesaj prin care își cere scuze.

”Dragi prieteni de la Școala Alexandru Ivasiuc, vă cerem scuze noi, profesorii de la Cantemir, părinții elevilor noștri, dacă în ultima perioadă ați fost în vorbirea noastră într-un mod care v-a deranjat. Nimeni nu a avut o intenție rea, suntem convinși.

Împreună (ca școli distincte) suntem mai puternici și vom demonstra acest lucru prin tot ce facem. Poate că evenimentele din decembrie 2022 ne-au făcut să ne gândim cât de valoroși suntem, să reflectăm unii la ceilalți mai mult decât am făcut-o până acum.

Vă apreciem sincer și sperăm ca gândul bun pe care acum, la ceas de sărbătoare, îl îndreptăm către dumneavoastră, să fie aducător de pace și liniște”, este mesajul postat de școală pe o rețea de socializare.

mg
mg