SEINI. Un nou cabinet de terapie

Gabriela Tulbure, primarul orașului Seini, a anunțat inaugurarea unui nou cabinet de terapie suportivă, consiliere, dezvoltare personală și autocunoaștere. Acest demers vine ca răspuns la nevoile tot mai complexe și diverse ale locuitorilor, oferindu-le acces la servicii specializate care vizează îmbunătățirea calității vieții și dezvoltarea personală.

”Consilierea și terapia suportivă înseamnă să ajuți oamenii să-și gestioneze emoțiile și gândurile, cu mai multă ușurință în situațiile dificile, atunci când aceștia se confruntă cu ele. Din categoria situațiilor dificile se consideră nu doar bolile grave, dar și alte situații neplăcute, precum: un divorț, decesul unei persoane dragi, dificultăți în relații, șoc post-traumatic, pierderea serviciului etc.”, explică primarul Gabriela Tulbure.

De asemenea, adițional, în acest cabinet mai sunt oferite și servicii de terapie cognitiv-comportamentală, cu o abordare concentrată pe modul în care gândurile și sentimentele influențează comportamentul.

Cabinetul este amenajat la Centrul RO-UA nr. 8 și este deschis în fiecare luni, între orele 18 și 20.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica