SENATORUL DAN IVAN: “Prin participarea la procesul electoral, cetățenii contribuie la conturarea direcției pe care o va urma țara”

Sighetu Marmației, capitala istorică a Maramureșului, a găzduit zilele trecute o importantă manifestare politică, odată cu sosirea caravanei Alianței Dreapta Unită. Actualii consilieri locali, județeni, parlamentari USR, dar si candidații la viitoarele alegeri, au colindat străzile orașului pentru a vorbi cu cetățenii si pentru a aduna semnături pentru alegerile din 9 iunie.

Sighetenii au avut astfel oportunitatea să își exprime sprijinul pentru candidații Alianței Dreapta Unită, semnând listele care permit acestora să intre în cursa electorală. Gestul cetățenilor demonstrează o dorință puternică de schimbare și implicarea în crearea unei Românii moderne.

„Evenimentul din Sighetu Marmației reprezintă doar unul dintre multele momente în care comunitățile din întreaga țară se implică în procesul democratic și își exprimă opțiunile politice. Este extrem de important să înțelegem că prin participarea lor activă la procesul electoral, cetățenii contribuie la conturarea direcției pe care o va urma țara în următorii ani” a declarat senatorul USR, Dan Ivan.

Caravana Alianței Dreapta Unită a vizitat deja 20 de orașe și își continuă drumul prin țară până pe data de 6 iunie. (advertorial)

GlasulMM
GlasulMM