SENATORUL USR DAN IVAN: Nu-i lăsa să-ți fure viitorul!

Într-o declarație puternică și îndemnând la acțiune, senatorul Dan Ivan, în numele Alianței Dreapta Unită, avertizează asupra pericolelor care pândesc viitorul economic al țării și propune soluții concrete pentru modernizare.

”Nu-i lăsa să-ți fure viitorul” este mesajul ferm transmis de senatorul Dan Ivan, evidențiind cum, de-a lungul a trei ani, cetățenii au fost afectați de creșterea scumpirilor, dobânzi-record și taxe mai mari, toate acestea fiind folosite pentru satisfacerea intereselor de partid și a pensiilor speciale.

„Alianța Dreapta Unită s-a constituit cu un scop clar: să oprească acest jaf din banii publici și să restituie puterea financiară în mâinile celor care muncesc cinstit și respectă legile. De aceea venim cu obiective concrete, menite sa ofere soluții pentru salvarea acestei țări”.

La începutul acestei săptămâni, ADU a protestat in fata Palatului Cotroceni, cerând organizarea unui referendum simultan cu alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie, menit să ofere cetățenilor posibilitatea de a-și exprima opinia în privința eliminării pensiilor speciale.

Tot pe lista obiectivelor Alianței se numără și: reducerea numărului de parlamentari in conformitate cu voința exprimată de români în referendumul din 2009, reintroducerea sistemului de vot în două tururi pentru alegerea primarilor si sprijinirea integrării României în Spațiul Schengen, prin susținerea integrării reale a României în Spațiul Schengen.

“În contextul dificil al provocărilor economice și sociale, este de o importanță crucială ca cetățenii să fie bine informați și să se implice activ în procesul decizional. Propunerile formulate de către Alianța Dreapta Unită reprezintă un demers hotărât îndreptat către modernizarea și progresul țării, iar sprijinul și implicarea directă a cetățenilor sunt fundamentale pentru atingerea acestor obiective”, a declarat senatorul Dan Ivan.

(Advertorial)

Maria Stoica
Maria Stoica