TENIS. Simona Halep, înfrângere la revenire în turneele WTA

Simona Halep a fost învinsă de spaniola Paula Badosa (locul 80 WTA), scor 1-6, 6-4, 6-3, în primul tur la Miami Open. Aceasta a fost prima partidă jucată de Halep după o pauză de 569 de zile.

Caroline Wozniacki a fost întrebată, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre revenirea Simonei Halep în competiţii. „Cred că părerea mea despre dopaj este aceeaşi. Întotdeauna mi-am dorit un sport curat, corect pentru toată lumea. Este opinia mea. Din nou, nu mă refer direct la Simona, dar dacă cineva trişează intenţionat, dacă cineva a fost testat pozitiv pentru dopaj… Înţeleg de ce un turneu vrea să aibă o mare vedetă, dar cred… nu este o critică la adresa nimănui… dar este convingerea mea personală, nu cred că oamenii ar trebui să primească wild card-uri după aceea”, a declarat Caroline Wozniacki.

Replica Simonei a venit imediat: „Eu am luat doar 9 luni (n.r. de suspendare), pentru că a fost o contaminare de supliment. Dacă puteam să joc din iulie anul trecut, așa cum ar fi trebuit, pentru că am luat doar 9 luni de suspendare, nu aș fi avut nevoie de wild card. Așa că ar trebui să citească mai bine raportul, că nu sunt o trișoare și nu m-am dopat niciodată”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

(Credit foto: Hotnews)

GlasulMM
GlasulMM