VALIDARE. Elevii de la ”Anghel Saligny” s-au evidențiat la concursul ElectroSoftIng

Elevii Colegiului Tehnic ”Anghel Saligny” Baia Mare au impresionat la concursul ElectroSoftIng, desfășurat recent Centrul Universitar Nord din Baia Mare, prin grija Departamentul de Inginerie Electrică, Electronică și Calculatoare al Facultății de Inginerie.

La secțiunea Electrotehnică, elevul Daniel Opriș (clasa a XI-a A), olimpic național la Tehnologii, a finalizat în timp record proba practică, înregistrând punctaj maxim în doar 5 minute și adjudecându-și medalia de aur. La aceeași secțiune, elevii Colegiului Tehnic ”Anghel Saligny” Baia Mare au bifat alte două premii importante: medalia de argint (locul II) prin elevul Emil Miclăuș (XI A), respectiv mențiune prin Bogdan Vacon (XI A). Toți cei trei elevi urmează cursurile calificării Tehnician în instalații electrice, aflată în oferta educațională a Colegiului Tehnic ”Anghel Saligny” Baia Mare. De buna pregătire a elevilor s-a ocupat profesoara Alina Tatiana Neamț.

”Colegiul nostru are o ofertă educațională adaptată cerințelor operatorilor economici, calificările fiind gândite pentru evoluția și dinamica de pe piața muncii din secolul XXI. Iar prin astfel de concursuri, cum este cel organizat la Centrul Universitar Nord din Baia Mare, ElectroSoftIng, elevii noștri își validează pregătirea. Pentru ei este o confirmare atât a faptului că urmează o direcție bună, cât și a pregătirii excelente pe care o primesc pe linie teoretică și practică în cadrul colegiului nostru”, a declarat prof. Tudor Tămâian, directorul Colegiului Tehnic ”Anghel Saligny” Baia Mare.

Prezența elevilor de la Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny” Baia Mare la concursuri și olimpiade școlare este constantă, iar de fiecare dată rezultatele sunt foarte bune.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica