VIDEO. Reclamat de „binevoitori”. Prins pe autostradă cu țigări de contrabandă

Când te pui rău cu dușmanii, nu ieși bine. A aflat asta un bărbat din Satu Mare care a fost oprit de poliție pe autostrada A3 și care avea mașina umplută cu bani și țigări de contrabandă. S-a întâmplat la data de 30 aprilie a.c. în jurul orelor 01:30, când polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Cluj, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A3 Turda-Borș, au interceptat în trafic, pe Autostrada A3, pe tronsonul Nădășelu-Câmpia Turzii o autoutilitară condusă de un bărbat, de 40 de ani, din județul Satu-Mare, despre care exista suspiciunea că ar transporta țigarete fără a avea aplicat timbru fiscal.

„La controlul efectuat, polițiștii au constatat că acesta transporta 200.000 de țigarete, fără a avea aplicat timbru fiscal. Totodată, au fost ridicați 7.600 de lei, descoperiți asupra acestuia.

 

Polițiștii au procedat la confiscarea întregii cantități de țigarete și a celor 7.600 de lei, în vederea continuării cercetărilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive”, a anunțat Poliția Română.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA