VIȘEU DE SUS. Începe asfaltarea gropilor de pe străzile din oraș

Vremea frumoasă din ultima perioadă face posibilă începerea lucrărilor de plombare a străzilor din orașul Vișeu de Sus. Oficialii primăriei au anunțat că deja s-a dat startul acțiunilor de reparare a infrastructurii rutiere.
”Având în vedere temperaturile de afară și timpul favorabil, am început lucrările de reparații pe străzile orașului, afectate de fenomenele hidrometeorologice din timpul iernii, fenomenul de îngheț – dezgheț și ploile din ultima perioadă. Avem utilaje care lucrează pe mai multe străzi concomitent și vom începe, rând pe rând, să aranjăm infrastructura rutieră din tot orașul. Cunosc cu lux de amănunte fiecare stradă, fiecare problemă cu care ne confruntăm, fiecare zonă care necesită intervenție, motiv pentru care vom interveni în perioada următoare în toate aceste zone și le vom accesibiliza.
În cazul unor probleme urgente, care necesită intervenție imediată, sau pentru orice altă solicitare pe care o aveți – așa cum am spus-o în repetate rânduri, vă rog să folosiți și Facebook ca mijloc de comunicare pentru a nu vă mai deplasa la sediul primăriei. Toate sesizările ajung în timp util la mine, le analizez, identific soluții împreună cu persoanele/firmele competente și intervenim cu promptitudine acolo unde se impune”, a declarat Vasile Coman, primarul orașului Vișeu de Sus.
Ana-Maria HOJDA
(P)
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA