ASTĂZI ÎN JUDEȚ. Știri la prima oră

Primăvara e plină de culoare și bucurie la târgul de mărțișor din VIVO! Baia Mare. În perioada 28 februarie – 1 martie, veți fi întâmpinați cu flori, mărțișoare și cadouri. La standuri veți găsi: obiecte handmade și mici cadouri pentru suflet, flori, decorațiuni deosebite, bijuterii, lumânări și tot ceea ce poate aduce veselie la început de primăvară.

La Centrul Social CASPEV din Baia Mare este programat, de la ora 11, cursul de dansuri populare pentru seniori. Adresa: str. Săsarului 3.

E miercuri seara și mijlocul săptămânii te tensionează? Vrei să faci ceva distractiv împreună cu prietenii și familia, dar să îți pui și creierul la contribuție? În fiecare miercuri, de la ora 19, La Tour Baia Mare te așteaptă la o seară specială de quiz, unde să te destinzi cu un pahar de vin și o cină gustoasă în timp ce îți dovedești potențialul intelectual. Fiecare ediție este alcătuită din 4 runde. Pentru înscriere și alte informații apelați cu încredere la numărul de telefon: 0722/181.780.

Nu uitați! Pentru că 2024 este un an bisect, cei născuți în 29 februarie vor fi sărbătoriți mâine la Planetariul Baia Mare în cadrul unui program special numit ”Intrare doar cu buletinul”. Accesul va fi gratuit pentru sărbătoriții acestei zile.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica