BAIA MARE. Arestat preventiv pentru refuz de testare pentru alcool și droguri

Un bărbat fără drept de a conduce a fost depistat de polițiștii din Baia Mare și reținut pentru 24 de ore. După ce a fost oprit de polițiști, acesta a refuzat să fie testat cu aparatele alcooltest și drugtest.

”Ieri, 29 aprilie a.c., în jurul orei 17.20, polițiștii din Baia Mare au oprit pentru verificări un autoturism condus pe strada Electrolizei. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 35 de ani, domiciliat în localitatea Tăuții de Sus.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce cu restricții: REȚINUT. Întrucât a refuzat testarea cu aparatele alcooltest și drugtest, bărbatul a fost condus la spital în vedere recoltării de probe biologice.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind condus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, spun oficialii IPJ Maramureș.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA