BAZINUL DESCOPERIT. „Vestiarele le facem când avem bani”

În condițiile în care totul merge conform planului, conducerea Complexului Sportiv ”Lascăr Pană” Baia Mare speră să poată inaugura la începutul verii bazinul descoperit. Cu toate că acesta nu este destinat scăldatului și agrementului, iubitorii de înot vor fi bineveniți.

Dacă în ceea ce privește noul bazin, condițiile oferite ne așteptăm să fie cel puțin bune, am dorit să aflăm cum stau lucrurile în ceea ce privește vestiarele spre exemplu, pentru care nu s-au alocat fonduri guvernamentale.

”Sala de judo va fi transformată în vestiare. Că o s-o terminăm anul acesta, sau în primăvara anului viitor, oricum se va termina. Pe exterior, există două toalete pentru bărbați și femei cu dușuri, de la acestea va fi un hol din care se intră în noile vestiare. Până atunci, vestiarele pe care le avem la judo, vor fi igienizate și curățate, și vor fi folosite de către public și de către sportivi, până le terminăm pe celelalte. Este gândit, ca vestiarele să fie cât de aproape de bazin”, a declarat Sorin Andrei, directorul Complexului Sportiv ”Lascăr Pană” Baia Mare.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA