DIFERENȚE DE OPINIE. Denis Covaci și-a anunțat demisia din PSD Maramureș

Pe rețeaua de socializare Facebook, Denis Covaci a făcut publică decizia sa de a-și prezenta demisia din Partidul Social Democrat Maramureș. În postarea sa, acesta a subliniat că, deși munca sa în cadrul organizației a fost semnificativă și de lungă durată, divergențele de opinie cu conducerea județeană au răcit relațiile.

”În ultima perioadă, am primit numeroase telefoane legate de schimbarea mea din poziția de președinte al Tineretului Social Democrat, filiala Maramureș. Apreciind fiecare gând și preocupare venite din partea voastră, simt nevoia să clarific situația care a dus la acest punct de cotitură. Munca mea în cadrul organizației a fost calitativă și de durată. Nu cred că poate să-i facă cineva vreun reproș. Totuși, diferențele de opinie dintre mine și conducerea județeană au răcit relațiile. Însă chiar și așa, consider că diversitatea de opinii, care este vitală pentru democrație, nu ar fi trebuit să conducă la înlocuiri. Nu am crezut niciodată și nu voi începe de acum. Știu cum pare! Din punct de vedere politic, pare că am fost învins. Să muncești și să performezi, iar apoi să fii dat afară pe ușa din dos nu este deznodământul la care se aștepta nimeni”, a scris Denis Covaci.

El a mai menționat că pleacă cu fruntea sus din PSD Maramureș accentuând faptul că politica nu l-a schimbat de pe traiectoria principiilor sale.

”Chiar și așa, din punct de vedere uman, am învins. Politica nu m-a schimbat. Mi-am păstrat valorile care au stat la formarea mea, precum sunt onoarea, munca și familia, iar acum, la plecare, la fel cum s-a întâmplat și la venire, pot să merg cu fruntea sus, pentru că am rămas om. Am rămas același om, pentru că eu nu cred că funcția îi conferă valoare omului, ci, dimpotrivă, omul îi conferă însemnătate funcției pe care o ocupă. Politica, la fel ca viața, nu îți oferă mereu ceea ce meriți să primești”, a punctat Denis Covaci.

”Prin urmare, având în vedere toate cele de mai sus, îmi anunț demisia din  PSD Maramureș!”, a conchis acesta.

Maria STOICA

 

Maria Stoica
Maria Stoica