SEINI. Turnee de fotbal și handbal, sub genericul ”Cupa 1 Martie”

În aceste zile, în Sala Sporturilor „Gelu Cărăbăț” din Seini, se desfășoară turnee de fotbal și handbal, sub genericul „Cupa 1 Martie”, catalogate de primarul orașului, Gabriela Tulbure, drept ”adevărate, frumoase și valoroase mărțișoare”, oferite de Clubul Sportiv Seini (președinte Ionuț Măgurean). Cele două secții, de fotbal și handbal, îi au ca antrenori pe Ștefan Crăciun și Reli Mihalache.

Potrivit programului, ieri au avut loc meciurile de fotbal. S-au înscris la „Cupa 1 Martie” (minifotbal, 2017-2018) echipele: CS Academica Recea, CS Fărcașa, AF Dănuț Sabău, ACS Salina OS Balance Vladimir, CS Dr. Brownʼs, CS Minaur BM și, firește, CS Seini.

”Micii jucători de fotbal, dar cu suflet mare, au dovedit că sunt plini de dăruire, spirit competițional și talent. Vreau să mulțumesc și să felicit organizatorii, pe antrenorul Ștefan Crăciun, jucătorii, antrenorii, sponsorii, echipa tehnică, părinții, pe toți cei care au sprijinit desfășurarea turneului”, a transmis Gabriela Tulbure, primarul orașului Seini.

Locul I a fost câștigat de Academia Dănuț Sabău. Micii fotbaliști din Seini au obținut și ei un loc bun în clasament. Premierea a fost făcută de viceprimarul Octavian Bodea.

Astăzi, competiția continuă cu micii sportivi din 2014-2015.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica