AEROPORT MARAMUREȘ. Posibilă colaborare cu o companie poloneză

S-ar putea ca pe viitor Aeroportul Internațional Maramureș să colaboreze cu o companie aeriană poloneză. Anunțul în acest sens a fost făcut de președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan, care a avut o întâlnire cu ambasadorul Poloniei, la București. Discuțiile s-au axat și pe implementarea unor proiecte majore pentru județul nostru.
”Îi mulțumesc Excelenței Sale Paweł Soloch, Ambasadorul Poloniei la București pentru discuțiile constructive prin care am mai făcut un pas important pentru implementarea proiectelor pe care le derulăm împreună. La întâlnirea de ieri, am aprofundat Inițiativa celor Trei Mări, dar și strategia Carpaților, pe care lucrăm împreună cu omologii noștri polonezi.
România, alături de Ucraina și Polonia, are nevoie de o strategie macro-regională pentru regiunile din cadrul Munților Carpați pe modelul Strategiei Alpilor. Nici un efort nu este prea mare pentru a îndeplini acest obiectiv, tocmai de aceea le sunt recunoscător prietenilor noștri din Polonia pentru contribuția adusă.
Alături mi-au fost și colegii Daniela Stamatoiu, directorul Aeroportului Internațional Maramureș și Paul Szaniszlo, șeful Serviciului Diaspora și Relații internaționale. Am discutat despre o posibilă colaborare între Aeroportul Internațional Maramureș și LOT, compania aeriană poloneză, dar și despre inițiative din sfera dezvoltării turistice și schimburi culturale.
Peste două săptămâni voi reveni în capitală pentru o nouă serie de întâlniri extrem de importante pentru viitorul județului nostru. Mai avem planificate întâlniri în următoarele săptămâni și cu alte misiuni diplomatice. Tuturor le sunt recunoscător pentru deschidere și prietenie, dar și pentru proiectele pe care le gândim împreună pentru mai binele comunităților pe care le reprezentăm”, a declarat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
(Advertorial)
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA